methodesVoor wie?ProfielContact
profiel

Jannie Kamerman

Geaccrediteerd (NVAO)
Master organisatiecoach
In deze opleiding heb ik veel geleerd over groepsdynamieken en systeemdenken.

Loopbaan:
Ik ben sinds 40 jaar werkzaam in de gezondheidszorg, de laatste jaren als leidinggevende van verschillende verpleegafdelingen in een groot academisch ziekenhuis. Met passie heb ik gewerkt aan het opbouwen van zowel de structuur als de cultuur binnen deze afdelingen. Ik ben een autonoom coach/leider geworden en zoek nu de uitdaging en vrijheid in zelfstandig ondernemerschap.

Persoonskenmerken:
Ik ben een rustige vriendelijke vrouw die gemakkelijk aansluit in communicatie. Mijn werk verricht ik uit bevlogenheid en liefde voor mensen. Ik ben creatief en in staat om mensen inzicht te bieden in verschillende mogelijkheden en oplossingen.
Mede door  mijn sterk ontwikkelde intuïtie (heldervoelend/wetend) heb ik een snel analytisch vermogen ontwikkeld  en kan ik snel tot de kern van de vraag/probleemstelling komen.

 

Stijl van coachen/managen:
Als manager ben ik een leider die het tij weet te keren voor een organisatie waarin een ommekeer nodig is. Ik ben een coach/manager die medewerkers op een heldere directe manier aanspreekt op eigen verantwoordelijkheid en resultaat.
Vanuit een coachende houding bied ik medewerkers ruimte in het nemen van eigen initiatieven en het ontwikkelen van hun talenten. Ik weet medewerkers te raken in hun kracht, te inspireren en zo de passie voor hun werk te verhogen.

Sterke competentie:
Mijn kracht zit in het interveniëren bij complexe samenwerkingsproblemen waarbij conflictbemiddeling gewenst is. Dat kan afhankelijk van de situatie via mediation, maar ik ga ook een confronterende stijl niet uit de weg.

 

portet jannie kamerman